Twee kussende jongens in kruissteek


De passie van oma Miet (85) uit Deurne is borduren. Voor haar kleinzoon wilde ze als cadeautje een borduurwerk maken. Hij heeft een hip huis en valt op jongens, dus wilde zij voor hem een moderne versie maken van het oudhollands kussend paartje. Dat vond zij hoog tijd worden, want verliefd zijn hoort geen grenzen te kennen, zo staat te lezen op Facebook namens oma Miet. Haar kleinzoon heeft de Facebookpagina STIKverliefd in het leven geroepen. Mede hierdoor komen er nu zoveel bestellingen voor een borduurwerkje met een kussend paartje (twee jongens of twee meisjes of stelletjes van verschillende kleuren) binnen dat er een tijdelijke stop is.

Foto: STIKverliefd

2 gedachten over “Twee kussende jongens in kruissteek

  1. Dat is een STIKleuke oma. Ik kan geloven dat ze het druk krijgt/heeft met het Hollandse kruissteekwerk. Hollands rood wit blauw is helemaal IN!
    Groetjes, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *