Wederom nieuw werk van Karin van der Linden

Het werk van Karin van der Linden kon je al eerder bewonderen op dit blog: en wel hier, hier en hier. Vandaag laat ik nieuw werk van haar zien.Een jaar geleden werd de expositie Remember me geopend in Horst. Geert van den Munckhof heeft destijds een zelfgeschreven gedicht voorgedragen. Dit gedicht heeft Karin in bovenstaand werk Sfeerbeeld verwerkt. Over het resultaat reageert Geert van den Munckhof op zijn blog en Radio Reindonk.Niet alleen het gedicht van Geert heeft Karin gebruikt voor nieuw werk, ook het prachtige gedicht Besluit van Alexis de Roode.


1 gedachte op “Wederom nieuw werk van Karin van der Linden

  1. Prachtig! Toen ik naar de oudere berichtjes keek las ik mijn eigen reactie (dat de creativiteit van Karin van der Linden nog steeds weer – hoe is het mogelijk – groter en nóg beter wordt). Dat kan ik nu weer beamen. Je blijft kijken naar haar werk.
    Groetjes, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *