Rembrandt in het Rijksmuseum


Zondag ging ik met het Boekenweekgeschenk op pad, mijn bestemming was het Rijksmuseum voor de expositie High Society en Ed van der Elsken door de ogen van Jan de Bont. In 1956 maakte Ed van der Elsken foto’s van bezoekers van de Rembrandt-tentoonstelling in het Rijksmuseum. Ook ik maakte foto’s van bezoekers bij de Rembrandt-tentoonstelling; De Nachtwacht en Marten en Oopjen.Tegenwoordig maken we overal een selfie.

1 gedachte op “Rembrandt in het Rijksmuseum

  1. Beste Berthi,

    Ik schrijf momenteel een artikel voor Universiteit Leiden en mijn vraag is of ik de foto van het meisje dat een selfie neemt in het Rijksmuseum mag gebruiken (uiteraard met copyright vermelding). Alvast bedankt voor je antwoord.

    Mvg, Liselore Tissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *