12,5 jaar bloggen


Mijn blog ging op 20 augustus 2005 van start. Vandaag is het 20 februari 2018 en dat betekent 12,5 jaar bloggen! Om deze mijlpaal een feestelijk tintje te geven heb ik een aanbieding van mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam.


Tot en met 4 maart 2018 is mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam te koop voor € 12,50 – exclusief verzendkosten. Heb je interesse in deze mooie aanbieding, stuur me dan een berichtje via het contactformulier dat je rechtsboven op dit blog vindt. Na 4 maart 2018 geldt weer de prijs € 27,50 – exclusief verzendkosten.

In 12,5 jaar heb ik 3969 berichten geplaatst en in totaal zijn hier 60.160 reacties op gekomen. Exposities, projecten, pronkjournaal, mijn merklappenboek en nog veel meer mooie onderwerpen kwamen aan bod die door veel belangstellenden werden en nog steeds worden gelezen. Daarvoor wil ik mijn lezers hartelijk danken, want wat is een blog zonder lezers… . Mooie ontmoetingen met lezers en vriendschappen zijn voortgekomen uit dit blog.

9 gedachten over “12,5 jaar bloggen

 1. Dank voor al je interessante blogjes Berthi vol met leuke tips en weetjes en steeds met heel mooie foto’s. Ik lees ze met veel plezier!

 2. Twaalfeneenhalf jaar blogberichtjes met ruim zestigduizend (ik schrijf het voluit) reacties, wat een prachtige mijlpaal. En wat is er zo een geweldig naslagwerk gemaakt. Zoek je op internet iets over textiel (of over heel veel andere zaken), dan kom je met grote regelmaat op Berthi’s weblog terecht die je het antwoord geeft.
  Proficiat!
  Voor mij is het dagelijks genieten.
  Groetjes,
  Tineke

 3. Je prachtige boek heb ik al, maar ik wil je toch graag weer eens bedanken voor al je berichtjes. Ik bezoek regelmatig evenementen of tentoonstellingen waar jij me op attent gemaakt hebt, en ik ben erg blij dat je weer terug bent hier. Hartelijke groet, Marian uit Amsterdam

 4. Van harte gefeliciteerd Berthi!! Door jouw blog heb ik vele lieve mensen leren kennen en zelfs ontmoeten.
  En geïnspireerd door jouw verhalen begon ik zelf een blog voor ZijActief Zeilberg waar veel leden met plezier de fotoverslagen van de activiteiten lezen.

 5. Van harte gefeliciteerd Berthi, jij bent een echte een doorzetter,!
  Het is ook al 10 jaar geleden dat we de expositie hadden in de witte dame, een leuke ervaring was dat ,” Het verhaal achter het hart ”
  Heel veel succes in alles wat je nog allemaal onderneemt!
  groeten, Lous

 6. Van harte Berthi !
  Op naar de 25 jaar.!

  Lieve groet, Karin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *