Knitted Camouflage


De afgelopen vier jaar heeft fotograaf Joseph Ford. samengewerkt met vriendin en breister Nina Dodd om een ??project te maken met modellen die één zijn met hun omgeving. De serie heeft de naam Knitted Camouflage gekregen.


Nina Dodd: ‘Rijden in bussen. Ik hou ervan. Je zult zien dat ik op een dubbeldekker spring wanneer ik de kans krijg, dus was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat ik het idee kreeg om een ??trui te maken die op een bus-stoel lijkt. Toen kwam een ??toevallige ontmoeting met de fotograaf Joseph Ford. en de rest is geschiedenis.’


3 gedachten over “Knitted Camouflage

  1. Prachtig die eenheid met de achtergrond. En ook belangrijk: Zeer draagbaar op een andere plek. Je moet maar op het idee komen en bovendien een enthousiast breier (breister) zijn. Ik word altijd blij van creatieve uitingen.
    Groetjes, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *