Groeten uit Holland


In de vrolijke tiendelige serie Groeten uit Holland gaan vijf eerste generatie Marokkaanse vrouwen met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. We maken kennis met hoofdpersonen Habiba, Farida, Fatima, Halima en Khadija. Groeten uit Holland is vanaf vanavond twee weken lang dagelijks om 19:20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.

In Groeten uit Holland staat er in elke aflevering één thema centraal. In de eerste aflevering vertellen de vrouwen hoe zij in Nederland terecht zijn gekomen en maken ze een uitstapje naar Madurodam. Verder ontmoeten ze onder andere hun idool Rob de Nijs, bezoeken ze een bruidsbeurs en staan ze op Prinsjesdag vooraan met een oranje hoofddoek op. In Den Haag trof ik de dames waar ze veel plezier met elkaar hadden.

1 gedachte op “Groeten uit Holland

  1. Een leuk programma!
    Gezellige avond
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *