Stolt! sjaal


MaaikeW: ‘de Stolt! sjaal op deze kaart heet Stina. De oprichters van Stolt! hangen het principe aan dat een sjaal meer is dan een warmhoudertje en hebben daarom stoere maar vrouwelijke sjaals ontworpen met een prijskaartje en een gesp en draaginstructie. Ik kende de Stolt! per toeval van iemand en wist dus van het bestaan van dit in okt. 2014 opgerichte merk. Deze draagster moest nog aan het gesp concept wennen maar de sjaal stond leuk bij haar vrouwelijke jurkje. Nog geen Stolt! sjaal in mijn overvolle sjaalsmanden maar toch al te vinden op Marktplaats. Ik ben benieuwd wat dit concept gaat doen en of er geanticipeerd gaat worden in de modebranche.’

2 gedachten over “Stolt! sjaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *