Borduur je eigen Sinterklaas


Het zal je niet ontgaan zijn dat afgelopen zaterdag Sinterklaas met zijn Pieten in Nederland is aangekomen. IneM bezocht op dat moment de tentoonstelling Luther in Museum Catharijneconvent. In de museumwinkel kwam IneM de textielkaart met Sinterklaas tegen en dacht meteen aan mij. Textielpost is dan wel afgesloten maar een mooie kaart wil je graag ontvangen. En dan ook nog eens met een toepasselijke postzegel waarop een klomp staat afgebeeld want het is nu de tijd om de schoen of klomp te zetten!

4 gedachten over “Borduur je eigen Sinterklaas

 1. Hihi, de man achter mij bij de kassa van de Lidl had 3 bossen wortelen mee en grapte dat die allemaal voor in de schoen voor het paard van de Sint waren. Hoe meer wortelen, hoe meer cadeautjes beweerde hij…………
  Gelach alom.
  Groetjes, Tineke

 2. Heb jij de Sint al geborduurd Berthi?
  Gezellige dag
  groetjes, Truus uit Drenthe

 3. @Truus, ik moet een goede reden hebben om de Sint te borduren en die heb ik op dit moment niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *