Murder on the Orient Express


Murder on the Orient Express is het verhaal dat Agatha Christie bedacht in 1934. Dertien passagiers reizen met de Orient Express en één van hen wordt vermoord. Detective Hercule Poirot is één van de reizigers en besluit de moordzaak te onderzoeken. Het verhaal is al diverse keren verfilmd, nu dus weer. Ik heb het boek niet gelezen en geen enkele verfilming gezien. Blanco ging ik naar Murder on the Orient Express met Kenneth Branagh als Poirot. Branagh vertolkt de rol als detective voortreffelijk. Zijn karakter wordt goed uitgediept wat ik niet kan zeggen van de medereizigers, die blijven oppervlakkig. Desalniettemin is de film die fraaie beelden laat zien de moeite waard. De trailer kun je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *