Lees!workshop Hoe lees ik?


Zeer enthousiast en met humor vertelde Lidewijde Paris hoe zij een boek leest. Aan de hand van verschillende boeken gaf zij uitleg, maar het is best mogelijk dat een ander hetzelfde boek heel anders leest. Het is mij in ieder geval duidelijk geworden dat je veel meer uit een boek kunt halen dan je zou denken en vergeet daarbij vooral niet de eerste zin goed te lezen. Na de inspirerende Lees!workshop Hoe lees ik? vanmiddag in de Bibliotheek Helmond-Peel zal ik een boek niet meer op dezelfde manier lezen als voorheen. Lidewijde sloot de middag af met de mooie zin: ‘Elk boek dat je leest is een investering in jezelf.’ Nu eerst aan de slag met haar boek Hoe lees ik?.

2 gedachten over “Lees!workshop Hoe lees ik?

  1. Berthi, welk boek ga je na ‘Hoe lees ik’ als eerste (her)lezen? Mijn favoriet ‘Mali Blues’ (over de zanger Karkar oftewel Boubacar TraorĂ©) van Lieve Joris lees ik bijna elk jaar wel een keer. Zou ik het boek na een lezing van Lidewijde toch anders lezen? Intrigerend.
    Geniet, al dan niet lezend, van deze zonnig begonnen dag.
    Groetjes, Tineke

  2. @Tineke, eerst liggen er nog enkele andere boeken te wachten voordat ik tijd heb om een boek te herlezen. Ik denk zeker dat ik na deze workshop en nadat ik het boek ‘ Hoe lees ik’ anders zal lezen.

    Ook hier schijnt het zonnetje, dat maakt de dag al goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *