Coca Cola flesjes met borduurwerk


Coca Cola Bulgarije geeft een speciale set van zes flesjes cola uit. Elk flesje heeft een plastic omhulsel met daarop Bulgaars borduurwerk afgebeeld. Ieder borduurwerk vertegenwoordigt een regio: Pirin, Rodopegebergte, Thraciƫ, Noord-Bulgarije, Dobroedzja en Sofia. Op de achterkant van het flesje zie je de kaart van Bulgarije, de naam van de regio en een klein historisch verhaal over het lokale borduurwerk.

2 gedachten over “Coca Cola flesjes met borduurwerk

  1. Dus nu allemaal op naar Bulgarije om deze leuke flesjes te kopen.
    Geweldig idee om zo de folklore van het land onder de aandacht te brengen.
    Fijne zondag
    groetjes, Truus uit Drenthe

  2. @Truus, ik zie mij nog niet naar Bulgarije gaan, maar het initiatief van Coca Cola Bulgarije omarm ik. Tja, en wij zouden uiteraard heel graag deze flesjes in bezit willen hebben… Misschien moet Coca Cola Nederland maar volgen met Nederlands borduurwerk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *