Victoria & Abdul


De prachtige kostuums, de humor en de fraaie beelden zorgen voor een film die de moeite waard is! Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen koningin Victoria en de jonge klerk Abdul Karim.

Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beide. Terwijl koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen en bedienden om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

De trailer kun je hier bekijken.

3 gedachten over “Victoria & Abdul

  1. Kon het bij de trailer al niet droog houden. Dat wordt beslist een waterballet wanneer ik ‘m in de bioscoop zou zien. Beter wachten op de DVD en dan met vriendinnen thuis op de bank samen kijken. Drankje en knabbeltje erbij en smullen maar.
    Groet!

  2. @Mien B., leuk! Je zult genieten van deze film!

    @Puck, het is ook erg gezellig om samen met vriendinnen deze film thuis te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *