Activiteitendag van Merkwaardig


340 liefhebbers van merklappen waren vandaag in Nijkerk voor de Activiteitendag. De leden van Merkwaardig konden een keuze maken uit het grote aanbod van workshops en twee lezingen waarvan ik er één voor mijn rekening nam. Zeer belangstellende en aandachtige luisteraars waren aanwezig bij mijn lezing. Elke keer is het weer fijn dat er veel belangstelling is voor het handwerkonderwijs in het Burgerweeshuis. Maar… hierbij wil ik alle vrijwilligers nog eens extra bedanken voor het vele werk dat ze de afgelopen weken verricht hebben om deze dag soepel en goed te laten verlopen! Chapeau! Hierdoor werd het wederom een gezellige en mooie Merkwaardigdag!

Sommige bezoekers van mijn lezing zal ik wellicht volgende week zaterdag terug zien in Zwolle waar ik op de Nederlandse Breidagen een lezing zal geven over het breien in het Burgerweeshuis van Amsterdam.

2 gedachten over “Activiteitendag van Merkwaardig

  1. Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar hoop toch volgend voorjaar ook naar Nijkerk te komen.
    Fijn dat de aandacht blijft voor jouw lezing.
    Wat voor pakje hebben jullie gekregen?
    Gezellige zondag
    groetjes, Truus uit Drenthe

  2. @Truus, leuk als je ook eens naar Nijkerk komt! In het pakje zitten twee theedoeken. Ik ga ze zeker merken met het borduurgaren dat erbij zit! Geniet vandaag van de stralende zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *