Textielgroet uit Granville


Evelien Verkerk: ‘Hier een textielgroet uit Granville. Het museum, geboortehuis van Christian Dior is een echt juweeltje. Omdat er nu een grote Dior expositie is in Parijs zijn de meeste stukken daar uiteraard. In het museum zijn nu vooral de creaties van zijn opvolgers te zien en met name van John Galliano. In de prachtig ingerichte kamers kijk je je ogen uit. Er mogen helaas geen foto’s worden gemaakt, maar dat maakt de ervaring om er te zijn extra speciaal. De tuin rondom het huis is helemaal in de sfeer van hoe de kleine Christian er is opgegroeid en geurt naar de rozen die overal bloeien. Heel bijzonder!’

Hier kun je een andere textielkaart uit Granville bekijken en eveneens in dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *