3 gedachten over “Stadsplattegrond

 1. Mooi, een foto van eigen lens?
  En straks is dit nostalgie. Ik zag op het journaal dat er steeds minder stadsplattegronden en landkaarten worden verkocht. Alles gaat op de i-phone, zeker nu in Europa 1 tarief geldt…………
  Voor mij niet! Ik ben dol op landkaarten en zijn ze te oud – onbruikbaar – dan maak ik er postkaarten van, kaften voor vakantieboeken en nog veel meer.
  Ook veel leuker om in de auto je hersens te laten werken met een goede (gedetailleerde) landkaart dan om blind te varen op de TomTom. Het schijnt bovendien dat je hersens veel actiever bezig zijn en betere oplossingen kunnen bedenken bij onverwachte wegversperringen dan wanneer je de TomTom gebruikt.
  Groetjes,

 2. Je hebt met een kaart op schoot ook een veel beter overzicht over je omgeving..maar ik zal wel van de oudere generatie zijn.

 3. @Tineke, ja Tineke, deze foto is van eigen hand. In grote steden zie ik toch best veel mensen – zowel jong als oud – met een stadsplattegrond lopen. Dat heeft toch iets naar mijn idee. Ik gebruik in een stad ook graag een plattegrond, maar in de auto zelden.;-)

  @Irene Pieters, is zo. In de auto neem ik af en toe de kaart erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *