Viktor & Rolf Herfst – Winter 2017


Viktor & Rolf komen altijd met een speciaal concept voor hun haute couture show. Voor de herfst- en wintershow 2017 kozen zij voor ‘action dolls’. Wat opvalt is het patchwork dat zij verwerkt hebben in hun ontwerpen. ‘We thought reality is so weird at the moment, why not show the surreal side of reality’, said Rolf Snoeren, with Viktor Horsting suggesting that ’these [dolls] are fighting for a better world’ via the patchwork symbolizing unity.
Later kwamen de modellen terug op de catwalk maar dan zonder een poppenhoofd.Viktor & Rolf geven met deze show een eerbetoon aan de bomberjack, de jeans, het T-shirt en patchwork!

3 gedachten over “Viktor & Rolf Herfst – Winter 2017

  1. Viktor & Rolf, vanaf het prille begin heb ik hun gevolgd en ze hebben me altijd verrast. Herinner me nog goed dat ik jaren geleden in het Gronings Museum bij toeval een zaal binnenliep waar een aantal (zwarte) japonnen van hun hand op de pop stond tegenover ‘Nederlandse dracht’. Ook monumentaal. Dat was dus dubbel smullen en ik ben vast niet de enige die steeds vergeet wie van de twee Rolf is en wie Viktor.
    Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *