Van Venhuizen naar Veenhuizen


Afgelopen dinsdagavond gaf ik voor de Vrouwen van Nu in Venhuizen een lezing over Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam. Veel leden waren naar Dorpshuis ’t Centrum gekomen om mijn verhaal te horen. Het werd een mooie avond waarbij de dames veel belangstelling hadden voor het handwerkonderwijs van de burgerweesmeisjes.

De volgende dag ging ik vanuit Enkhuizen naar Medemblik en via de Afsluitdijk naar Bolsward. Hierna volgden de plaatsen Hindeloopen, Stavoren, Drachten en Oosterwolde. Vandaag ging de reis vanuit Oosterwolde verder naar Veenhuizen om het Nationaal Gevangenismuseum te bezoeken.

2 gedachten over “Van Venhuizen naar Veenhuizen

 1. Zeker weten: over deze reis gaan we meer lezen en meer foto’s zien. Ik kijk er nu al naar uit.
  Is het een interessante tocht geweest Berthi?
  Groetjes, Tineke

 2. Wat een mooie reis maak je Berthi en wat zullen we veel hiervan horen en zien hoop ik.
  Dwars door Drenthe weer terug?
  Veel plezier in Veenhuizen en laat je niet vasthouden.
  groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *