Detail van sitsen palempore


MaaikeW’: ‘Met Silke heb ik de tentoonstelling Sits bezocht. Silke wilde wel mee vanwege de speurtocht maar die is pas later deze week beschikbaar waarop Silke direct rechtsomkeer wilde maken maar ik had al kaartjes gekocht. Haar eerste reactie toen de deur naar de tentoonstelling open ging was “wauw” en dat is mooi als je 7 bent. We hebben samen gekeken naar de enorme zonnehoeden, de poppen bewonderd en de kleertjescollectie maar ook de Hindelooperdracht. Het opbouwen van een sitspatroon op beeldscherm naar stof vond Silke heel leuk. En passant troffen we Hennie Stevan en mocht ik Silke vertellen over Hennie’s Groninger merklappenboeken die thuis in de kast staan en nadien Silke heb laten zien, ook de liefde voor de merklap moet bijgebracht worden.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *