Sportsokken


MaaikeW: ‘Er zijn van die momenten dat je googled en iets vindt wat je nooit verwacht had te vinden. Neem nou de website nette sokken, inclusief de geschiedenis van de sok. De voetbalsok op deze textielkaart trok mij omdat puberzoon en dochter beide volleybalsokken wensten waarmee hun volleybaloutfit compleet werd. Nu was het mij niet ontgaan dat het met het steeds langer beoefenen van de volleybalsport ook steeds meer de wens kwam tot een volledige volleybaloutfit. Sokken tot aan je knieĆ«n kunnen in het sportveld maar daarbuiten blijven sportsokken toch erg jaren 80.
“De sportsok: ter bescherming van je schenen en verwarming van je benen.”‘

4 gedachten over “Sportsokken

 1. Oeps, ik hoop maar dat deze poes niet net als de mus in het natuurmuseum Rotterdam is terechtgekomen. Gevaarlijk hoor op het voetbalveld. Poes heeft het ietwat te laat in de gaten………. Alhoewel, vandaag lekker in het zonnetje liggen op een (niet gebruikt) voetbalveld lijkt me heerlijk. Ik houd het maar op mijn achtertuintje. Geniet ervan.
  Groetjes, Tineke

 2. @Tineke, op het voetbalveld is het altijd linke boel, naar mijn idee. Oppassen dus.
  Goed plan van je om voor je achtertuin te kiezen.

 3. Och arme poes! Zou ze nog net de dans zijn ontsprongen?
  Gisteren -zaterdag heerlijk weer maar tot nu alleen maar grijs.
  Gezellige zondag
  groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *