Krabbé zoekt Picasso – De Strijkster

Iedere donderdagavond is Krabbé zoekt Picasso te zien bij NPO2. Gelijktijdig wordt een grote kunstwedstrijd georganiseerd. Laat je inspireren door Pablo Picasso en maak een schilderij, beeldhouwwerk, foto, of tekening. Inmiddels is de inzending gesloten en zijn er 25 kunstwerken uitgekozen waar tot met 12 maart 2017 op gestemd kan worden. Lilith hoort bij deze laatste kunstenaars.


Picasso schilderde De Strijkster in 1904. Lilith fotografeerde zichzelf als De Strijkster in 2010. Een magnifieke foto is het resultaat waar ik dan ook op gestemd heb. Ben jij net als ik gecharmeerd van dit kunstwerk dan kun je hier je stem uitbrengen.


De Strijkster van Picasso.

3 gedachten over “Krabbé zoekt Picasso – De Strijkster

  1. @Mien B., elke donderdag kijk ik met veel plezier naar Krabbé zoekt Picasso.
    Dank je voor je stem op de foto van Lilith. Ze zal daar blij mee zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *