Tweemaal Amsterdam


Gelukkig had ik afgelopen zondag niet het idee om naar het Van Gogh Museum te gaan. Mijn plan was het Stedelijk Museum te bezoeken voor de expositie Ed van der Elsken – De verliefde camera waar het overigens ook niet bepaald rustig was. Overigens is dit niet de mooiste fototentoonstelling die ik heb gezien. De expositie over Peter Lindbergh in de Kunsthal in Rotterdam maakte veel meer indruk op mij. Overigens is Peter Lindbergh ook nog eens een ontzettend vriendelijke man. Misschien moet ik er nog eens een logje over maken want ik heb diverse foto’s gemaakt van deze tentoonstelling én de boekpresentatie.

Afgelopen zondag was ik dus in Amsterdam en vandaag weer. De reden? Meer hierover in een volgend berichtje!

5 gedachten over “Tweemaal Amsterdam

 1. Wat vind ik het leuk dat er weer geregeld een blogje te lezen is bij je !

 2. Heb je Peter Lindbergh ook ontmoet -wat leuk. Dat maakt een tentoonstelling altijd mooier omdat je dan de persoon die dit allemaal gemaakt heeft beter kunt plaatsen bij het onderwerp. Hm klinkt niet erg duidelijk maar hoop dat je het begrijpt wat ik bedoel.
  Ben benieuwd naar de reden waarom je nu weer in Amsterdam was.
  Maak er een gezellige binnendag van.
  groetjes, Truus uit Drenthe

 3. @Mien B., fijn om te lezen!

  @Truus, bij de boekpresentatie was Peter Lindbergh samen met vele andere bekenden. In het boek staan dan ook aardig wat handtekeningen! Ik zal eens kijken of ik er alsnog een berichtje over ga schrijven.
  Vandaag zal ik proberen een kort verslagje te schrijven over mijn bezoek aan Amsterdam van gisteren.

 4. @Berthi ik weet niet of je het gelezen hebt dat vanavond op Net 5 om 20.30 uur een drama/film is dat heet –Memoirs of a Geisha .
  Misschien is het niets maar je weet het nooit dus geef het maar door aan jou.
  groetjes, Truus

  PS Leuk dat je misschien ook over Peter Lindbergh een stukje gaat schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *