Tree of Needlework


In Handwerken zonder Grenzen 199 tref je het artikel Chinese geborduurde kinderschoentjes vol symboliek aan. Hierbij is een borduurmotief van één van de Chinese kinderlaarsjes op patroon gezet. Majo van der Woude van Tree of Needlework borduurde het motief met de platsteek op jeansstof voor een boekomslag (zie foto). De gekozen kleuren komen erg mooi uit op de blauwe ondergrond! En zo heb je dan ineens een fraai notitieboekje!

Wist je trouwens dat Majo van der Woude diverse borduurworkshops en -cursussen geeft? Voor beginners en gevorderden. Kijk hier voor meer informatie.

2 gedachten over “Tree of Needlework

  1. ‘Wild’ borduren? Al jaren zou ik het willen kunnen maar… ik durf het niet. Likkebaardend – een beetje jaloers ook – volg ik (vaste prik) de blogs van twee, soms meer Britse textielkunstenaars en dan zucht ik heel diep. Aan materiaal ontbreekt het me niet, in mijn werkkamer ligt het hinderlijk hoog opgestapeld. Wie weet komt ’t er ooit nog eens van. Wie weet.
    ♥-elijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *