Verrassende ontmoeting


Een verrassende ontmoeting in Zwolle op de Handwerkbeurs. Hoezo? Nou, deze meneer met de naam Frank Steenman zag mijn boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam dat hem erg bekend voorkwam. Frank vertelde dat het bindwerk van het proefexemplaar door hem was gedaan. Schitterend om te horen.

Frank vond net als deze mevrouw de oude linnen hemden prachtig. Gelukkig had ik nog enkele gemerkte linnen mannenhemden, afkomstig uit de omgeving van Ruurlo. Frank kocht er twee. Ik gaf de tip om de initialen FS – Frank Steenman – te borduren onder de initialen DR van de vorige eigenaar.

2 gedachten over “Verrassende ontmoeting

  1. Wat geweldig om iemand die ook je boek mee heeft geholpen vorm te geven in levende lijve te zien en mee te praten.
    Leuk dat hij ook nog hemden heeft gekocht – gaat hij ze ook dragen?
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

  2. @Truus, ik weet niet of hij de hemden gaat dragen, maar zijn vriendin gaat misschien wel de initialen borduren op de hemden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *