Sfeerimpressie van de Handwerkbeurs Zwolle 2017


Ik kijk terug op vier fantastische beursdagen in Zwolle. Veel bekenden heb ik gezien en gesproken, maar ook ontmoette ik nieuwe handwerkliefhebbers. En ze waren allemaal eensgezind wat mijn stand betrof: ruim, mooie plek, prachtige objecten, geweldige expositie, prachtig artikel in Handwerken zonder Grenzen, kortom: een meerwaarde voor de Handwerkbeurs. Veel dank aan Janet Vermist die voor deze geweldige plaats zorgde want zonder haar had ik natuurlijk niet op de beurs gestaan!5 gedachten over “Sfeerimpressie van de Handwerkbeurs Zwolle 2017

 1. Heel fijn voor je Berthi dat het goed gegaan is op de beurs. Het vraagt heel wat voorbereiding en organisatie en de beursdagen zelf zijn ook best vermoeiend.

  Helaas heb ik al dit moois moeten missen.

 2. Ik heb erg genoten van je mooie stand op de beurs. Je was druk in gesprek dus heb ik je geen vraag kunnen stellen over die Chinese schoentjes. Daarom doe ik het nu maar hier. Ik vond ze prachtig en heel bijzonder, maar ik vroeg me af of ze ooit gedragen zijn. Die zooltjes waren zo prachtig geborduurd en zagen er uit alsof ze nog nooit een stapje gemaakt hadden. Je had best oude exemplaren die zijn toch vast niet gemaakt om alleen maar in een vitrine te staan??

  Hartelijke groet, Petra

 3. @Mien B., jammer dat je niet kon komen, maar de reden waarom was niet zo leuk hoorde ik. Ik wens je veel sterkte!

  @Petra, fijn om te lezen dat je zo genoten hebt! Wat je vraagt betreft kan ik je vertellen dat de meeste schoentjes zijn gedragen en bij de laarsjes werden de zooltjes vernieuwd als deze versleten waren. Sommige schoentjes zijn zo mooi en bijzonder dat ze zeker niet dagelijks werden gedragen.

 4. Fijn dat je nog foto’s plaatst hier dan kan ik ze ook nog zien.
  Heb ook genoten van het artikel in HzG en ze zijn zo mooi. Wat een liefde en geduld hebben de vrouwen die dit maakten gehad.
  Zonnige dag
  groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *