Handwerkbeurs Magazine 2017


Laat op de middag viel het Handwerkbeurs Magazine op de deurmat met op pagina 18 en 19 aandacht voor mijn expositie Chinese geborduurde kinderschoentjes en -laarsjes. Het ziet er kleurrijk en vrolijk uit wat we best kunnen gebruiken tijdens de wintermaanden. Op de beurs worden de schoentjes en laarsjes in twee grote vitrines tentoongesteld met de bijbehorende teksten. Maar zou je graag vooraf al willen lezen over dit onderwerp, kijk dan uit naar Handwerken zonder Grenzen 199. Voor dit nummer schreef ik het zeven pagina’s tellend artikel Chinese geborduurde kinderschoentjes vol symboliek.

In het midden van het Handwerkbeurs Magazine is een uitneembare plattegrond van de Handwerkbeurs Zwolle 2017 te vinden met een lijst van alle standhouders. Ik sta in de Diezehal (stand 216).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *