4 gedachten over “Remember me

  1. Dat wordt weer naar de Kantfabriek.
    Ik zag er pas de quilts van Arnout Cosman en de fantastische wearable art van Tiel Janssen.

  2. Heel apart deze werken. Ze doen ook surrealistisch aan, assemblages die in een geheimzinnig kamertje zouden kunnen hangen. Mysterieus en zo te zien groeit de creativiteit van Karin van der Linden steeds. Verschillende werken zouden zo passen in het surrealistische museum van Salvador Dali in Figueras (Berthi, zag je vorige week de Close Up hierover?)
    Ach, klikkend op linkjes naar oude berichten kom ik steeds Basje tegen. Bijzonder hoe iemand die je niet gekend hebt toch zo’n speciaal plekje in je hart kan innemen.

  3. @Tineke, Ik heb het programma niet gezien, dus op naar uitzending gemist.

    Triest dat Basje en Gerrie niet meer in ons midden zijn. En Frouke Schouwstra en Trees van Ierssel en Mienke. Ik lees nog regelmatig een reactie van ze terug als ik een oud berichtje zoek op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *