Zuid-Korea – Vismarkt in Seoul en Busan

De periode op de KAIST universiteit in Deajeon in Zuid-Korea zit erop voor Thijmen. Hij heeft een geweldige tijd gehad en de studiepunten zijn binnen. Vandaag is Thijmen thuisgekomen. En weet je wat hij heeft gemist? Friet! Dit stond dus vanavond op het menu. In Zuid-Korea was het eten goed waarbij vis regelmatig werd gegeten. Een delicatesse schijnt de ‘levende octopus’ te zijn. Bij het idee alleen al gruwel ik. ‘Taai en smaakloos’, was de beoordeling van Thijmen. Grote vismarkten vind je onder andere in Seoul en Busan.


Vismarkt in Seoul.


Keuze genoeg op de vismarkt in Seoul.


Is deze krab goed?


En deze kreeft?


Vismarkt in Busan.


Vismarkt in Busan.

Dit was het laatste logje over Zuid-Korea. Wil je de andere berichten nog eens lezen? Hier komen ze: Changdeokgung Palace, Straatbeeld van Seoul, Smiley, Liefdessloten in Busan, Busan Tower, Wasdag in Seoul, Bulguksa tempel, Post, De traditionele klederdracht: hanbok, Vervolg de traditionele klederdracht: hanbok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *