Boeken- en platenbeurs


Vanavond ging de driedaagse boeken- en platenbeurs Boeken Steunen Mensen van start. Veel, heel veel boeken zijn er voor een mooie prijs te koop en je steunt ook nog eens het goede doel. Ruim voor de openingstijd van 18.00 uur stonden de mensen al ongeduldig in de hal te wachten want je zou toch maar net dat ene fraaie boek missen. Dat mag niet gebeuren. Ik had geen enkel boek nodig, maar het is toch altijd leuk om te kijken wat voor soort boeken het afgelopen jaar er ingeleverd zijn. Tja, en dan blijft er allicht iets moois aan je vingers plakken, ook al ben je zeer selectief in wat wel en wat niet mee zou mogen.


De vlucht van Jesús Carrasco mocht mee en ook Kleuren van Rome van Rosita Steenbeek & Sieb Posthuma. De illustraties van Sieb Posthuma zijn schitterend!

2 gedachten over “Boeken- en platenbeurs

  1. Geen optie om daar vandaag heen te gaan.
    Je weet nooit wat je tegen komt en altijd leuk om te snuffelen.
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *