5 gedachten over “Happy New Year 2017

 1. Beste Berthi
  Ek is n Suid Afrikaner wat tans besig is om n publikasie oor bloudruk in Suid Afrika finaal te ├ędit’. Ek will graag asseblief permissive van u kry om twee of meer van u voringe fotos van Spahorst stipwerk gebruik. Is dit miskine moontlik. Ek het die fotos op Pinteresat en ander sites gesien.
  My publisher is desperaat met my…so kan u miskien spoedig antwoord gee?
  Voorspoedige 2017!
  Beste groete
  Juliette

 2. Dear berthi
  I am desperate to use three of your images of Staphorst stipwerk located on Pinterest. Can you please give me permission? I am publishing a book on blueprint in South Africa (isishweshwe) . My final date for submitting the publication is 9 January!
  Baie dankbaar
  Juliette

 3. Berthi, wederkerig voor jou en je familie een heel mooi en creatief 2017. Bedankt voor als jouw leuke posts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *