3 gedachten over “Kerstdrukte in Valkenburg

 1. Eén keertje maar, ben ik naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest. Het was een jaar of twintig geleden en het viel mij en mijn metgezel vies tegen. Het zullen de veel te hooggespannen verwachtingen zijn geweest maar met Kerst had de armoedige huishoudbeurs die we de mergelgrotten aantroffen helemaal niets te maken. Aan de andere kant, op je foto’s is het een drukte van belang maar echt iets feestelijks… dat kan ik er niet aan afzien.
  Puck

 2. @Puck van der Meer, ik kreeg de indruk dat de bezoekers met name komen om inkopen te doen en om te eten/drinken op één van de vele terrassen die ’s morgens om 11.30 uur al vol zaten. Het verbaasde dat er zoveel Engelsen waren, dit had ik niet verwacht.

 3. Volgens mij maakt het niet echt uit waar je komt…..het is overal druk!!
  Mensen willen het huis uit en vermaakt worden.
  En dan is zo’n kerstmarkt helemaal geweldig want volop eten en drinken, muziek en van alles te zien en te koop.
  Ik was naar Utrecht en daar dezelfde taferelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *