5 gedachten over “Kerstkleding

 1. Ga je op wacht liggen met je camera in de aanslag? ?Heb vorig jaar wel kersttruien zien dragen maar een pak???
  Gezellige avond
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Hohohoho, vorig jaar werden er op het kerstfeest van mijn werk al de afschuwelijkste kerstoutfits gedragen. Ook een pak, kwam uit Amerika dacht ik. Hoe de seventies op een ietwat andere manier weer terugkomen (de truien dan). Wat ik zo jammer vind is dat in de huidige tijd alles in veelvoud kant en klaar in de winkels ligt. In onze jeugd verzon je zelf zoiets en breide en naaide je zelf de excentrieke outfit. Zo te zien fotografeerde jij de ‘dappere paspop’ in een tuincentrum (en niet in de chique herenmode zaak)…………… Hoe is het mogelijk dat zo’n (in mijn ogen dan) afschuwelijke trend de kop op steekt.
  Ik ben benieuwd wanneer je de eerste man in kerstpak fotografeert 🙂
  Groetjes, Tineke

 3. @Truus, dat is net iets te veel van het goede!

  @Tineke, dat heb je goed gezien. De foto maakte ik bij Inter Chalet. Wij waren daar voor buitenverlichting en bij binnenkomst liepen we als het ware bijna tegen deze man aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *