Zuid-Korea – Busan Tower


Hier zie je de Busan Tower met aan de voet een hekwerk rondom de toren waar de liefdessloten aan bevestigd zijn. De toren is 118 meter hoog en staat in het Yongdusan Park. De toren uit 1973 is geplaatst op de top van een 69 meter hoge berg. Met een lift kan de bezoeker naar de bovenste twee etages gaan van waaruit men een fraai uitzicht (achter glas) heeft over de stad.


Manlief nam de lift in de toren om naar boven te gaan voor een prachtig uitzicht.


Op de achtergrond zie je de Gwanganbrug. Het is een hangbrug die in 2002 in gebruik werd genomen. De totale lengte van de brug is 7,4 kilometer, waarvan de hangbrug 900 meter lang is. Het is na de Incheonbrug (lengte 12,3 kilometer) de langste brug van Zuid-Korea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *