HELLO Future


Het nieuwe station Helmond is prachtig geworden en het bijzondere en futuristische kunstwerk HELLO Future van Martin en Inge Riebeek op het nieuwe Stationsplein maakt indruk. Dit interactieve kunstwerk laat de dromen en wensen zien van inwoners van Helmond of andere geïnteresseerden. Mensen die wensen of dromen hebben voor de toekomst en die willen delen of iets willen meegeven aan een toekomstige generatie, kunnen hun wens insturen. De twee kunstenaars plaatsen de tekst dan in het display van het kunstwerk, zodat het voor alle bezoekers van het station zichtbaar wordt.

8 gedachten over “HELLO Future

 1. Ben niet zo van het moderne of futuristische maar dat met de tekst vind ik geweldig!
  Goed weekend
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Helmond….daar reis ik altijd dóór op weg naar een verder weg…. 🙂

 3. @Mien B., Bovenstaande foto’s heb ik op een woensdagavond om half elf gemaakt. Ik kwam terug van het Literair Café Helmond. Op de heenweg naar het Literair Café Helmond waren er geen teksten te lezen, het was nog niet donker. Pas op de terugweg waren de teksten te lezen toen het dus donker was.

 4. Dag Berthi, wat leuk dat je het werk HELLO Future op je blog hebt gezet. Is het mogelijk om deze mooie foto’s van je te ontvangen. We geven regelmatig lezingen en zouden er erg blij mee zijn. Hartelijke groet Martin Riebeek

 5. Ik lees elke avond na mijn werkdag de teksten op hello future.
  Ik vroeg me tot ik deze website vond af wie de schitterende teksten ervoor verzint. Feest van herkenning en een mooi moment van bezinning als de avond begint. Inspirerend project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *