AVRO naaldenboekje


Dit naaldenboekje werd uitgegeven tussen 1928 en 1940 door de ‘Algemeene Vereeniging “Radio Omroep”‘. Links zien we het logo van de AVRO en rechts de luistervink.Het naaldenboekje hoorde bij de AVRO knipcursus die onder leiding stond van Ida de Leeuw van Rees.

2 gedachten over “AVRO naaldenboekje

  1. Dat waren nog leuke nuttige dingen die je via een radio omroep kreeg. Ligt mij bij dat VPRO dingen op de omslag zette. Vergeet bijna nog op je weblog te kijken. Jaren was het eerste wat ik ‘smorgens bij mijn ontbijtje deed. Zoals je weet heb ik mij nu ook op FB gestort. Je moet tenslotte bij blijven

  2. @Hilda, ontzettend leuk dat jij nu ook op FB bent te vinden. Ik ga proberen zowel mijn blog als FB een beetje te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *