Chinezen in Zutphen


Mieke Gorter gaat met enige regelmaat naar China. Over haar reizen geeft zij lezingen, je kunt je inschrijven voor de workshops Folded Embroidery en Shu Bao, en ze toont haar mooie textielcollectie op tentoonstellingen. Mieke is net terug uit China en nu druk bezig met de voorbereidingen voor de expositie Chinezen in Zutphen in de IJsselsalon.

De tentoonstelling loopt van 10 juli tot en met 14 augustus 2016. Informatie over lezingen en workshops kun je hier vinden.
De IJsselsalon is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Mieke stuurde wederom een fraaie textielkaart uit China:’Onder deze prachtige geweven banden gaat een heel kort rokje schuil. Ik heb zo’n rokje gekocht en is straks te zien in Zutphen.’

2 gedachten over “Chinezen in Zutphen

  1. Nu ik een aantal headlines op schrijf voor de lezing die ik in Zutphen ga geven, denk ik aan jou Berthi. Ik weet dat ik een enthousiaste en kritische toehoorster zal aantreffen. Je weet het, ik houd van uitdagingen Ik verheug mij op je komst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *