Italia Postcard Dress Parade


Italian Holiday Fashion Postcard ‘Italia is Love’: de lente- en zomercollectie van Dolce & Gabbana voor 2016 is kleurrijk en ge├»nspireerd op vakantiekaarten. Zo’n textielkaart zou zeker een mooie aanwinst zijn voor mijn archief. Maar ja, of die er zijn…

6 gedachten over “Italia Postcard Dress Parade

  1. He Berthi, jij bent weer in de lucht. Wat leuk. Deze jurken hebben een postkaart als onderwerp. Vorig jaar heb ik 2 jurken gekocht waar schilderijen op staan dus zo nieuw is het onderwerp niet. Maar wel erg mooi.
    Groetjes van mij

  2. @Hilda, af en toe kom ik eens om het hoekje kijken!;-)

    Leuk dat jij twee jurken hebt met schilderijen als afbeelding. Apart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *