Negen jaar, negen maanden en negen dagen

Na lang wikken en wegen – ik ben een echte Weegschaal – nam ik op 20 augustus 2005 de sprong in het diepte en begon ik met een blog. Het thema werd handwerk/textiel in de breedste zin van het woord. Ik vond het belangrijk om met enige regelmaat nieuwe berichten te plaatsen. Al vrij snel draaide dat uit op bijna dagelijks een logje, met uiteindelijk 3629 berichten. Dat is gemiddeld meer dan één bericht per dag. Exposities, projecten, pronkjournaal, mijn merklappenboek en nog veel meer mooie onderwerpen kwamen aan bod die door veel belangstellenden werden gelezen. Daarvoor wil ik mijn lezers hartelijk danken, want wat is een blog zonder lezers… . Mooie ontmoetingen met lezers en vriendschappen kwamen voort uit mijn blog, maar helaas moest ik de afgelopen jaren ook afscheid nemen van dierbare blogvriendinnen.

Vandaag bestaat mijn blog negen jaar, negen maanden en negen dagen. Dat is een hele tijd. Met veel plezier schrijf ik dagelijks een berichtje, maar op een gegeven moment breekt de tijd aan voor nieuwe ontdekkingen. Mijn hart ligt bij het handwerk/textiel en dat zal zo ook blijven. Over dit thema blijf ik schrijven en ook zal ik tentoonstellingen blijven bezoeken. Wat gaat verdwijnen zijn de berichten met foto’s op mijn blog. Op mijn Facebookpagina zal ik korte verslagen met foto’s blijven plaatsen over handwerk/textiel, maar niet dagelijks. Dit vraagt van mij namelijk minder tijd dan het bijhouden van een blog. Je begrijpt dus dat de dag is aangebroken dat ik met mijn blog ga stoppen. Het complete archief blijft online zodat de berichten en patronen altijd binnen handbereik zijn.

Zonder de vele lezers was mijn blog nooit een succes geworden. Als dank hiervoor heb ik iets speciaals bedacht. Omdat mijn blog negen jaar, negen maanden en negen dagen bestaat, bied ik mijn boek Merk- en stoplappen uit Burgerweeshuis Amsterdam vandaag (dus alleen 29 mei 2015) te koop aan voor € 9,99 – exclusief verzendkosten. Normaal kost mijn boek € 27,50 – exclusief verzendkosten.

Blijf net als ik genieten van al het moois op handwerkgebied en we zien elkaar vast weer op een textieldag!

65 gedachten over “Negen jaar, negen maanden en negen dagen

 1. Je hebt een mooie, leerzame weblog.
  Een weblog van hoge kwaliteit.
  Bedankt voor de vele berichtjes. We zullen het gaan missen.

  Nu heb je weer meer tijd voor andere zaken.
  Er zijn nog zoveel leuke dingen.

  Heel veel dank en veel groeten .

 2. Dat zal vreemd zijn . Je blog lezen is al zo lang een onderdeel van mijn ochtendritueel.
  In ieder geval heel erg bedankt voor alle leuke en informatieve blog berichtjes die je plaatste en ik kom je vast wel weer op FB tegen.
  Groetjes Martine

 3. Wat een gemis !! maar gelukkig is je Facebook er nog.
  Nu ook eens tijd voor jezelf ??

 4. Ik vind het echt jammer dat je gaat stoppen. Ik volg je echter ook op Facebook, dus dat verzacht “” de pijn””. Heel veel plezier met alles wat je verder gaat doen.

  En wat een mooi totaal, 9,9,9.

 5. Berthi, je hebt een mooie dag gekozen 9,9,9 en een prachtige foto (weliswaar geen 9 jaar, 9 maanden en 9 dagen na de eerdere schommel-foto :-), maar toch…). Wel even schrikken toen ik vanmorgen als eerste handeling op internet jouw blog opende. Gelukkig hebben (en houden) we ook na de blog contact. En vernieuwing hoort erbij. Je weet dat ik geen facebook fan ben (mij te “rommelig” + reclame), ik zal er nu toch aan moeten wennen (en een eigen facebook pagina maken misschien??), want ik wil wel jouw berichtjes daar lezen. En ja, een blog is bewerkelijk, ik mag niet zeuren over het verdwijnen van verschillende door mij geliefde blogs, zelf zou ik ook op meer reguliere basis berichtjes moeten plaatsen op mijn eigen blog. Sinds ik zo’n 5 jaar geleden het bloggen ontdekte (aan de stoel gekluisterd wegens enkelbreuk) zijn er al heel wat blogs van internet verdwenen. Tijd voor iets nieuws! Maar of deze (ouder wordende) dame dat nou ook leuker vindt???
  Berthi, geniet van de extra vrije tijd die je nu wellicht krijgt en geniet van de vernieuwingen in en rond jullie huis.
  Ciao, en “uit het oog” betekent niet “uit het hart”.
  Tineke

 6. Berthi,wat jammer maar ik kan het ook begrijpen.
  Heel hartelijk bedankt voor al het moois.

 7. Berthi, heel erg bedankt voor al je mooie en interessante verhalen. Ook ik zal het missen, omdat ik dagelijks jouw blog bekeek. Ik gun je alle tijd en veel plezier voor de nieuwe dingen die je wilt gaan ondernemen.

 8. Begrijpelijk Berthi ,maar jammer voor al je trouwe volgers .Ik heb al die jaren met veel interesse je blogjes gelezen en ervan genoten. Dank daarvoor!
  Ik ga het beslist missen ,maar blijf je volgen op facebook.

 9. Heel egoistisch zeg ik-verschrikkelijk dat je gaat stoppen met je blog!
  Wat zal ik je textiel- en tentoonstellingsverhalen gaan missen.
  Ben geen feestboekmens en ga er ook niet aan beginnen.
  Begrijpen doe ik het wel-een verhaal met zoveel informatie dagelijks tikken kost veel tijd en soms moet je keuzes maken….
  Berthi veel succes en plezier met al je textielinteresses en je nieuwe ontdekkingen. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
  Goed weekend
  hartelijke groeten,Truus

 10. Bedankt voor alles Berthi! We gaan verder kijken op Facebook,

  vrolijke groet en zwaaiiii uit het hoge noord´n

  Francisca

 11. Och wat jammer, maar ik begrijp het wel…..
  Ik heb geen facebook dus ik ga je heel erg missen…..
  Dank voor al je waardevolle info en textielweetjes….
  Succes voor de toekomst gewenst,
  Steekjesgroetjes Anje.

 12. Berthi, ik sluit me aan bij iedereen die al wat geschreven heeft, ik zal jouw blog ook missen maar begrijp het wel want achter de schermen is er altijd meer werk dan op het blog zichtbaar is en een nieuwe uitdaging biedt nieuwe kansen! Ik blijf je volgen op Facebook en ben benieuwd naar welke kansen en uitdagingen je voor jezelf creëert en tegen mag komen, heel veel plezier alvast en geniet er van!

 13. Met veel belangstelling heb ik je blog gevolgd. Dank voor alles wat je met ons wilde delen.
  Hartelijke groet, Sari

 14. Soms is het gewoon tijd voor iets anders.
  Ik zal je facebookberichtjes gewoon blijven volgen natuurlijk.

 15. We schrijven allemaal het zelfde . Dank je we voor al j e leerzame leuke verhalen. Aan Facebook doe ik niet. Maar hoop je nog vaak te zien bij Merkwaardig . Vriendelijke groeten Anneke Landeweer – Vahrenkamp.

 16. Heel erg jammer ! Hoe vaak kom ik niet op je blog terecht, als ik op internet iets nazoek. Dat heb je niet met Facebook. Zelf heb ik nog steeds èn mijn blog èn Facebook. Facebook is een vluchtiger medium en hoewel de reacties op mijn blog teruglopen vind ik het persoonlijk nog steeds leuker iets op mijn blog te zetten dan op Facebook.
  Dank je wel voor alle informatie die je hier gedeeld heb en zoals velen van je lezers “zien” we elkaar nog op Facebook.

 17. Hallo Berthi,
  Met een jong druk gezinnetje heb ik weinig tijd om exposities te bezoeken, ik ben al blij als ik een beetje kan handwerken.
  Daarom vond ik jou blog altijd zo leuk, daardoor kon ik toch genieten van al die mooie dingen.
  Ooit heb ik deze blog gevonden op zoek naar oude haakpatroontjes voor gordijntjes…due heb ik toen hier gevonden.
  Hartelijke groet, Rianne

 18. Jammer dat je gaat stoppen met de blog. Maar tijd is kostbaar.
  Heel veel dank voor je leerzame dingen en succes met de rest van je werk
  groetjes Gerda

 19. Berthi, ik kan me voorstellen dat er een tijd komt van veranderingen. Mijn petje af voor al de berichten die je voor ons schreef. Wat heb ik veel van je geleerd op het gebied van textiel. Heel veel dank daar voor. We blijven elkaar via facebook ontmoeten en bij de Merkwaardig ontmoetings dagen. Het gaat je goed..

 20. Berthi, Net als al mijn voorgangers ga ik al jouw inspirerende en leerzame stukjes missen. Helaas voor mij ook geen Facebook. Bedankt voor alle
  dagen leesplezier en veel succes voor de toekomst. Groetjes Wijni

 21. Ssst niet zeggen zóveel jaren alweer.
  Ja logische beslissing , we ontwikkelen mee .
  Weblog is niet meer zo intens als in het begin.
  door jou blog geinspireerd ook begonnen, veel gedeeld veel geleerd, bedankt !

  Toch heel jammer, succes met alles !

  ((((Zwaaiiii)))))……MM

 22. Dank je wel Berthi voor alles wat je mij en vele anderen met je blog hebt gebracht. Door jou maakte ik kennis met een wereld waarvan ik niet wist dat die bestond.
  We komen elkaar vast nog wel elders tegen. Veel plezier met alles wat je van plan bent te gaan doen. Groetjes en nogmaals heel veel dank,
  Anneke

 23. Berthi,ook hier in Jeruzalem zal ik je missen.Sluit me aan by alle schryfsters.Aller beste wensen en succes met alles wat je gaat doen.Hannie Gamlieli.

 24. Hoewel ik niet vaak reageerde, kijk ik al jaren vrijwel dagelijks op jouw blog. Heel knap hoe je iedere dag weer iets wist te verzinnen, en bijna alles vond ik interessant. Dank voor al dit leuke leesvoer!
  Sinds een paar maanden zit ik een heel klein beetje op facebook. Je bent één van mijn 5 facebookvrienden ;-). Dus gelukkig kan ik je ook in de toekomst blijven volgen.

  Aan de schrijfsters van de berichten hierboven die je nu moeten gaan missen omdat ze niet op facebook zitten wil ik toch melden dat het helemaal niet eng is. Ook ik had geen enkele behoefte om op facebook te gaan, maar toen ik hoorde dat er een Merkwaardig Motief per Maand groep was, won mijn nieuwsgierigheid het van mijn afkeer. En ik moet zeggen: het valt best mee. Je kunt er net zo veel of weinig van jezelf opzetten als je wilt. Dus mochten jullie Berthi’s verhalen heel erg missen….probeer het eens.

 25. Bedankt voor zoveel informatie maar vooral de liefde waarmee het gebeurde.
  We zullen je blog missen, ik wens je het allerbeste met de nieuwe dingen die komen gaan!

 26. Oh, Berthi, daar kijk ik echt van op! Ik kreeg eergister nog een mooie ’textielkaart’ van je, en die zette ik gister op mijn blog en vandaag stuurde ik je een mailtje en nu lees ik dat je gestopt bent met bloggen. Maar ik wil je eerst geluk wensen met je formidabele prestatie om meer dan 9 jaar te bloggen! Wat heb je ontzettend veel informatie doorgegeven en je hebt in blog-land ook pionierswerk verricht. Voor mij was je ook een voorbeeld in het dagelijks bloggen. Ik doe het vandaag precies anderhalf jaar, ook dagelijks en ook over handwerk (welkom als lezers willen overstappen…) en soms is dat ook best een hele klus. Héél veel dank voor alles wat je schreef en liet zien, en ik ga er vanuit dat we elkaar heus nog wel eens zullen ontmoeten!
  Hartelijke groet,
  Margriet

 27. Geregeld nam ik een kijkje op je blog. Wat zal ik je nieuws, foto’s en verhalen nu missen. Bedankt voor al die jaren bloggen!

 28. Soms keek ik wel eens – puur uit nieuwsgierigheid – naar het moment van de dag dat je je post de wereld in stuurde en dacht bij mezelf: ’t is wel weer een latertje geworden vanavond / vannacht. Blijkbaar kun je toe met weinig slaap.
  Oh Berthi, wat las ik je graag. Deelde ik je liefde (zeg gerust hartstocht) voor TEXTIEL & OMSTREKEN. Genoot van de SAL’s waaraan ik mee mocht doen. Het hartjes-project, je textielkaarten die wereldwijd aan je opgestuurd werden en ik weet zeker dat er heel wat volgers zullen zijn die in hun portemonnee nog steeds dat inmiddels groezelige geworden kattenbelletje hebben met jouw naam adres voor… ach, je weet maar nooit.
  Hulde voor je aandacht, hartelijkheid en geduld met je lezers. Dankjewel Berthi.
  En voor de jaren die gaan komen… een buitengewoon goed en gezond leven gewenst. Puck

 29. Berthi, dank voor alle mooie berichten hier en ik blijf je volgen op Facebook en daarna 😉
  Beste Berthi, ook ik heb sinds vorig jaar geen bericht meer op mijn “gewone” blog gezet, omdat het op Facebook zoveel gemakkelijker gaat. Het scheelt tijd, waarvan we toch al te weinig hebben.
  Reageren is daar ook sneller te doen. Met één klik een “vind ik leuk” neerzetten, reageren op reacties en plaatjes in reacties, het zijn allemaal extra mogelijkheden, die je mist als je weer eens naar je gewone blog gaat.
  Het is wat Willeke hier schrijft: Facebook is niet eng. Je kan er net zo veel of net zo weinig prijs geven van jezelf als jij wilt. Dus Berthi-fans, schroom niet om haar te blijven volgen op Facebook. Maak een account aan met de hoogstnoodzakelijke gegevens (jokken wordt niet gestraft 😉 ) en blijf meelezen en -reageren bij Berthi. Je hoeft zelf echt geen berichten te maken.

 30. Lieve Berthi, ik zal je missen. Via jouw weblog heb ik vele mensen leren kennen. In Nijkerk en in Roermond kwamen bij de namen ook de gezichten bij. Door omstandigheden ben ik een stille lezer geworden. Voor mij geen facebook. Ik zal waarschijnlijk via andere wegen nog iets van je horen. Dank je wel voor al die jaren die je mij plezier hebt gebracht.
  Liefs Hilda

 31. Dankzij jouw blog kwam ik in een hele nieuwe handwerkwereld terecht !
  Bedankt hiervoor. En ja, Facebook misschien moet ik me daar ook maar eens aanmelden, want daar gebeurt veel op handwerkgebied hoorde ik onlangs. En daar kan ik je blijven volgen.

  Hartelijke groet,
  Margriet

 32. Dag Berthi. Zoals ik al zei ga ik je weblog geweldig missen en dus heb ik mijn weerzin overwonnen en onder een pseudoniem een facebook pagina aangemaakt. Ik kan je niet vinden !!! Hoe heet je pagina ?
  Christien

 33. Wil je hartelijk danken voor al die jaren leesplezier! Al reageerde ik niet vaak toch heb ik genoten van de vele dingen die in je blog voorbij kwamen. Veel geleerd ook en veel inspiratie opgedaan en soms ging er zelfs een hele nieuwe handwerkwereld voor me open 🙂 – ik zal je blog missen maar wens jou nu een nieuwe creatieve tijd toe en zal eens op facebook naar je zoeken ….

 34. Na al die jaren, met het ene interessante bericht na het anders, is het wellicht verstandig om het nu zo te doen als je vertelt. Dank voor alle berichten. – Maar het kost ongelooflijk veel tijd die je nu anders gaat besteden. We kijken er naar uit op Facebook. Dank je Berthi, Eva

 35. Hoi Berthi, Ik heb een blogje over jouw afscheid gemaakt en daarin breng ik ook onder woorden dat de handwerkwereld in al die jaren ook veranderd is. Mede door jouw bijdragen lijkt het wel of de drempel om elkaar te ontmoeten (digitaal, maar ook in het echt) verlaagd is. Dat vind ik heel bijzonder en wilde ik graag benoemen. Het stukje heet: de B van Blog en de B van Brabant en de B van Berthi. http://tweedehandswerk.nl/de-b-van-blog-en-van-brabant/
  Hartelijke groet van Margriet

 36. Bonjour Berthi,
  Reuze bedankt voor al je inspiratievolle berichten!
  Groeten uit Gauchin, Liesbeth
  P.s Ik ben de pennen niet vergeten……………!

 37. Lieve mensen, heel veel dank voor alle mooie en lieve woorden! Het doet me goed om te lezen dat jullie altijd zo genoten hebben van de berichten op mijn blog. Dagelijks een blog bijhouden vraagt namelijk de nodige tijd en aandacht. Tekst en foto’s verschenen niet klakkeloos op internet. De foto’s werden vooraf altijd bewerkt en de tekst probeerde ik zo foutloos te plaatsen. Bij het herlezen, een dag later, ontdekte ik nog wel eens een foutje en dat moest direct hersteld worden.

  Zoals je kunt lezen, zal ik blijven schrijven ( in het nieuwe nummer van HZG en van Merkwaardig staat een artikel van mijn hand te lezen), maar niet meer voor een blog. Op Facebook blijven berichtjes verschijnen, zoals het uitkomt. Je kunt me tegenkomen op textieldagen en in musea. Ik zal immers altijd belangstelling blijven houden voor handwerk/textiel in de breedste zin van het woord.

  @Tineke, wij gaan elkaar zeker nog zien en spreken. Onze gezamenlijke belangstelling is zo mooi! Enne… ik kom je verzamelingen van dichtbij bewonderen en dat in combinatie met al je mooie verhalen! Ik kijk ernaar uit!

  @Truus uit Drenthe, we komen elkaar zeker eens tegen op een tentoonstelling, handwerkbeurs, textieldag of wat dan ook!

  @Anneke Landeweer-Vahrenkamp, ik zie je absoluut bij Merkwaardig!

  @Rianne, leuk om te lezen hoe je op mijn blog bent gekomen.

  @MM, we blijven elkaar volgen!

  @Willeke, een mooi pleidooi voor Facebook. En ik ben het helemaal met je eens dat het helemaal aan jezelf ligt hoe je er mee omgaat. Je kunt een account aanmaken zodat je anderen kunt volgen terwijl je zelf helemaal niets plaatst. Het is maar wat je zelf wilt.

  @Margriet, natuurlijk gaan we elkaar zien.
  Mooie woorden op je blog!

  @Liesbeth, leuk om een reactie van je te lezen! Goh, dat je ook nog aan de pennen denkt… De tijd ontbrak tot nu toe, maar na de verbouwing/opknappen van ons huis wil ik een logboek gaan schrijven over de floating pen, en mijn website is verouderd en die moet hoognodig vernieuwd worden. O ja, en dan wil ik meerdere boeken voor mezelf gaan maken van alle berichten van mijn blog. Voorlopig verveel ik me niet en is er meer dan genoeg te doen. Uiteraard wil ik dan ook vaker eens een boek ter hand nemen en weer veel musea bezoeken. En misschien blijft er tijd over voor een handwerkje… Ik voorspel nu al dat ik tijd tekort kom…

 38. Ha Berthi,
  Alle begrip voor je beslissing, en gelukkig ‘zien’ we elkaar mog op Facebook, maar wat zúllen we je informatieve blogberichten gaan missen. Dank voor de 9 jaar, 9 maanden en 9 dagen!

 39. Heel erg bedankt voor alle jaren ! ik heb altijd je blogs met veel plezier gelezen . Ik wens je veel succes met je verdere ” carriere” in het textielwezen en zal je blijven volgen op Facebook !
  Merci beaucoup !

 40. Lieve lieve Berthi,
  Nu pas lees ik je bericht, wat jammer dat je er mee stopt. Door deze weblog heb ik ook veel geleerd. En meegedaan aan mijn eerste gezamenlijke project die van de Inhuldigingsmerklapjes. En later was ik niet meer bang om mee te doen aan de mierenproject van Merkwaardig. Je staat trouwens heel mooi in het nieuwste boekje..
  Ik blijf je volgen op de facebook en natuurlijk komen we elkaar nog wel eens hier of daar tegen tijdens een tentoonstelling.. 0
  Heel veel dank veur al dij mooie dingen dijst opschreven hest.

  Jantje.

 41. Dank, dank, dank….. Voor je inspirerende blogs, je textielvriendschap en dat we elkaar gelukkig nog regelmatig ergens, verwacht of onverwacht, tegenkomen. Maar zeker ook op facebook!

 42. Hoi Berthi,

  Was ff weg uit Nederland, dus lees je berichtje nu pas !
  Hartelijk dank voor al je leuke en informatieve blogjes.
  Ik heb ze altijd met plezier gelezen en heb er ook veel van opgestoken.
  Tijd voor nieuwe uitdagingen ? Misschien meer fotograferen ??
  We houden contact.

  Gr. Ton

 43. @Ton Wolswijk, als alles op orde is, wil ik inderdaad meer gaan fotograferen. De laatste jaren bezoek ik naast handwerk/textiel/mode- exposities ook fototentoonstellingen. Gisteravond ben ik naar de fototentoonstelling en lezing geweest van Lieve Blancquaert:
  http://www.geboortenis.nl/lezing-lieve/

  Boeiende verhalen kreeg ik te horen over haar reizen voor het prachtige boek Birth Day. Een aanrader. De tentoonstelling is tot en met 28 juni 2015 in Zutphen.

  Elke zondagavond is een aflevering op tv te zien van de documentaire:
  http://www.npo.nl/artikelen/birth-day-gaat-de-wereld-over-op-npo-2

 44. Hallo Berthi,
  Een mooi moment om te stoppen! Soms moet je de knoop doorhakken.Er zijn
  ook nog andere bijzondere zaken te doen.Sjoerd en ik zijn ook genoodzaakt om
  langzaam aan onze activiteiten op textielgebied af te bouwen. Daar nemen we de
  tijd voor. Wel is het zo, ook in jou geval “Wie schrijft–die blijft”.
  Bedankt voor alle verhalen.
  Hennie en Sjoerd.

 45. Lieve Berthi, een beetje laat, maar als nog mijn welgemeende felicitaties!! Wat een bijzondere mijlpaal en wat heb je veel bereikt in die tijd!! Ik ben een trouwe fan, want door jouw blog is er zo ontzettend veel moois op mijn pad gekomen. Je weet ons telkens weer te inspireren op textielgebied en dat vind ik echt een KUNST.. met hoofdletters ;o) Hopelijk mogen we nog heel lang jouw verhaaltjes, tips en bijzondere kaarten volgen. Een dikke knuffel en lieve groet van Stefanie

 46. ik snap t als geen ander ,maar wat heb ik jaren genoten van jouw veelzijdige blog met uitgebreide kennis over allerlei onderwerpen, de prachtfoto’s ,tips ,uitleg etc. Gelukkig zelfs een paar leuke ontmoetingen in t echte leven,waar ik nog steeds op teer…Al heb ik bijna niet meer gereageerd ,las en genoot ik hier nog wel (onregelmatig) en heb menigeen verwezen naar jouw blog..dankjewel Berthi voor al het moois wat je hier geboden hebt…..met heel veel onderwerpen , denk ik aan jou en ik ben blij dat jij aan mij denkt bij gordijntjes en boeken 🙂 dikke zoen!! Hilly

 47. en van je prachtfoto’s en nu moet ik een beetje lachen dat je zoveel jaar later eindigt met een foto op een schommel (zonder gebreid jurkje, maar wel met een mooi jasje 🙂

 48. @Hennie Stevan, wie schrijft, die blijft… mooie uitspraak.

  @Lupineke, dank je voor je mooie en lieve woorden!

  @Hilly, afgelopen vrijdagavond was ik in Zutphen en daar zag ik heel veel mooie gordijntjes en moest weer aan jou denken. Helaas had ik geen tijd om foto’s te maken, want ik moest me haasten om op tijd te zijn voor de lezing.

  Wat leuk dat jij iets zegt over de foto! Enkele maanden geleden zijn wij speciaal naar een speeltuin gegaan om de foto te maken:
  http://www.speeltuinroeffenmart.nl/site/
  Het moest wel een beetje ’n serieuze foto zijn, want ik neem toch enigszins met weemoed afscheid van mijn blog. Gelukkig zijn er heel veel lezers op Facebook te vinden zodat we elkaar daar sowieso treffen!

 49. Oeps… dat lijkt voor mij plotseling….
  Ik lees je blog regelmatig, maar niet dagelijks. Vandaar lijkt mijn reactie wat laat.
  Berthi, ik heb niet veel toe te voegen aan wat iedereen al zei.
  Het was een prestatie! Dank je wel!

 50. Berthi, terug van vakantie wilde ik er even voor gaan zitten om al je blogjes te lezen. Nu ben ik wel heel gauw klaar!
  Ik zal je op facebook volgen, en wil je op deze plaats heel heel erg veel dank je wel zeggen voor al dat moois dat je schreef, voor al die textiele kennis die je deelde, voor die mooie foto’s, kortom het waren prachtige stukjes! Dank en dank en tot ziens!

 51. @Liesbeth J., graag gedaan! We komen elkaar zeker tegen op één of ander textielevenement!

  @Dorien, heel fijn om te lezen dat je genoten hebt van de berichtjes op dit blog! We horen en lezen van elkaar!

 52. Oeps! Ik kom even op je blog om iets na te kijken over een tentoonstelling, en lees nu dat je gestopt bent met bloggen. Ik heb het berichtje helemaal gemist door mijn vakantie. Jammer Berhti, maar bedankt voor de vele informatie in al die jaren. Misschien een idee om je facebook-pagina openbaar te maken voor iedereen. Groetjes,

 53. @Willy, als het goed is, is mijn Facebook-pagina openbaar voor iedereen. Zo heb ik dit in december 2012 wel ingesteld.

 54. @Berthi, helaas is je facebook-pagina niet openbaar voor iedereen. Een aantal facebook-pagina’s, zoals musea, Arne & Carlos, handwerkwinkels enz, kan ik op deze manier toch volgen (zonder zelf facebook te hebben). Fijn weekend,

 55. @Willy, ik bedoelde dat mijn Facebookpagina openbaar is voor iedereen die een account heeft. Je kunt je aanmelden bij Facebook en verder zelf niet actief deelnemen. Het voordeel is dat je de mensen kunt volgen die hun pagina openbaar hebben. Ik heb geen idee hoe ik mijn Facebookpagina moet veranderen in de manier zoals jij voorstelt, zo handig ben ik nu ook weer niet.

 56. Lieve Berthi,
  Bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Tot ziens op Facebook.
  En natuurlijk hoop ik je nog vaak te ontmoeten in Nijkerk.
  Aty.

 57. Lieve Berthi,dankjewel voor alle mooie berichtjes….je was en blijft een begrip…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *