Blauwdruk uit Japan


Anneke Landeweer verzamelt onder andere blauwdrukken. Onlangs heeft zij een nieuwe blauwdruk kunnen toevoegen aan haar collectie. Anneke: ‘Onze jongste dochter Marijke is behoorlijk reislustig. Zij heeft met haar man drie weken door Japan getrokken. Daarbij bezochten ze onder andere een kersenbloesem festival, met allerlei leuke kraampjes waar hoofdzakelijk etenswaren werden verkocht. Maar ook Japanse blauwdrukken, ze hebben er eentje voor me meegenomen. De kleur blauw komt niet zo goed over op de foto. In werkelijkheid is het een prachtig diep indigo blauw. De druk komt uit de stad Hirosaki (Cherry Blossom Festival) en is gemaakt in prefecture Gifu. Als er lezers zijn die er meer over kunnen vertellen hoor ik het graag.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *