3 gedachten over “Boekenfiets

  1. Voor jouw en alle andere moeders een hele fijne moederdag gewenst.
    Ook heb ik een vraag. Mijn moeder was in de jaren 60 verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik heb hier ooit eens gelezen over een schellekoord verpleegkundigen dat in de jaren 60 als patroon is uitgekomen. Graag zou ik dit als eerbetoon aan haar willen borduren. Heb jij enig idee waar en of dit patroon ergens nog te vinden is of dat er een foto is van het hele schellekoord zodat ik hem zo kan proberen na te borduren?
    Ik hoor heel graag van je en alvast heel erg bedankt voor je hulp en antwoord.

  2. Er zal er toch eentje niet in een boek mogen duiken…..maar moeten uitkijken waar de rit naar toe gaat.
    Naar Leiden bv…..maar dan vind ik de trein toch iets comfortabeler 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *