Mind over Matter – Suzanne Jongmans


De expositie Mind over MatterSuzanne Jongmans is tot en met 5 juli 2015 te zien in Museum de Kantfabriek.


Het bijzondere van deze expositie is dat naast de fotoportretten ook enkele kledingstukken worden getoond.


Bij het bekijken van de fotoportretten van Suzanne Jongmans waant men zich in eerste instantie in de Gouden Eeuw. Wie wat meer de tijd neemt ontdekt de hedendaagse materialen in het werk. Voor de kleding van haar modellen gebruikt Suzanne verpakkingsmaterialen zoals foam en schuimrubber. Ze gebruikt het materiaal met aandacht en liefde en zó geraffineerd dat het net zijde lijkt, het staat prachtig op de huid en het werkt als een beschermend schild.


1 gedachte op “Mind over Matter – Suzanne Jongmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *