OpenPoortenDag Buggenum


Op 10 mei 2015 vindt de OpenPoortenDag Buggenum plaats. Deze dag staat in het teken van kunst, tuinen, muziek en monumenten. Karin van der Linden is één van de deelnemers aan deze dag.


Wellicht komt de naam Karin van der Linden je bekend voor. Dat klopt, want eerder besteedde ik aandacht aan het werk van Karin. Hier lees je meer over deze kunstenaar en maak je kennis met haar werk, en hier zie je ander werk van Karin.


Karin bleef de afgelopen tijd niet stilzitten en maakte nieuw werk dat je alvast op dit blog kunt bekijken. Natuurlijk is dit ook op te bewonderen op 10 mei 2015.

De jurken zijn gemaakt van oude schilderijen, verweerde stoffen en ‘gevonden voorwerpen’.

Foto’s en werk: Karin van der Linden

4 gedachten over “OpenPoortenDag Buggenum

  1. Oh Berthi.. ik zou zo hartstochtelijk graag willen dat ik het ook kon. Dat vrije werk met de middelen die Karin vdL gebruikt. Zucht… Mijn lieve buurmeisje Joy heeft – op mijn verzoek – een paar jaar geleden een zelfportretje gemaakt. Die schets hield ik binnen handbereik en zocht er de nodige borduurzijde bij.
    Aankomende drie juli wordt de snoes negen en als ik een tikkeltje in de buurt zou kunnen komen van Karin vdL… maar nee, dat is veel te hoog gegrepen.
    En toch. Ik ga mijn uiterste best doen en Berthi – dankjewel voor het delen van zoveel, gevoelige mooiheid.

  2. @Puck, ik denk dat jij jezelf onderschat. Jij bent creatief en hebt ook nog eens een brede belangstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *