Scheveningen in 1980


Tijdens de vakantie in Den Haag gingen we uiteraard naar Scheveningen, en wel met de tram. Daar bezochten we de markt en maakte ik ‘een babbeltje met twee oude vieve dametjes’ zoals ik schrijf op het notitieblokje. Verder bekeken we de haven, aten we een broodje paling en gingen we met bus 23 naar het Oudheidkundig en Visserij Museum. Verder maakte ik foto’s van vrouwen in dracht.Foto’s en tekst: © Copyright Peter en Berthi Smith-Sanders

3 gedachten over “Scheveningen in 1980

  1. Wat leuk om deze herinneringen te lezen na een paar dagen genieten van mijn nieuwe kleinzoon en zijn broertje. Wij maakten ook reisverslagen met kaartjes en ansichtkaarten vanaf onze eerste reis samen.Mijn man deed dat voor die tijd ook al.In de jaren ’60 zijn mijn jongste zus en ik bij onze zus die toen met haar man in Amsterdam woonde naar Volendam geweest.En ja daar natuurlijk zo’n foto gemaakt in Volendammer dracht! Ben ik daarom zo weg van klederdrachten????
    groetjes,Truus

  2. @Truus uit Drenthe, van harte gefeliciteerd met je kleinzoon! Wat een rijkdom! Geniet ervan!

    Leuk hoor dat je in de jaren ’60 al een foto hebt laten maken in Volendammer dracht! De belangstelling voor klederdrachten heeft er dus altijd al ingezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *