MerkWaardig 2015


Vandaag vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van de vereniging MerkWaardig. Nadat alle agendapunten aan de orde waren geweest, werd de restyling van het magazine en het nieuwe logo bekend gemaakt. MerkWaardig krijgt een nieuw uiterlijk dat bij deze tijd past en het papier voor het magazine wordt minder glanzend. Allemaal pluspunten. Ik kijk uit naar de eerste uitgave van het magazine in de nieuwe stijl!

Verder was het zoals altijd een erg gezellige dag met ontmoetingen van MerkWaardige mensen en er was voldoende tijd om te winkelen.

Op de foto zie je nog het oude logo van de vereniging. Binnenkort zal dit aangepast worden.

2 gedachten over “MerkWaardig 2015

  1. Dit Merk Waardige mens heeft erg genoten van deze dag. Leuk dat ik jou en andere bekenden en onbekenden gesproken heb. Naar deze dagen ga ik meestal alleen maar je bent daar nooit alleen. Gezellige club…

  2. Ik ben in het bezit van een aantal oude borduursels en een tweetal mooie heel oude meeklappen. Kan ik daar iemand plezier mee doen?
    Vriendelijke groet,
    Jet Tellegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *