Meubelplein Ekkersrijt


De paasdagen liggen bijna achter ons. Traditiegetrouw hadden wij eerste paasdag een paasbrunch met het gezin. Tweede paasdag staat bekend om een bezoek aan een meubelboulevard, maar tot mijn grote verrassing hoorde ik afgelopen vrijdag op de televisie dat Pasen dit jaar helemaal in het teken van de food festivals zou staan! De smaakvolle festivals schijnen razend populair te zijn. Mooi moment voor ons dus om dit jaar eindelijk eens een bezoek te brengen aan een meubelboulevard. En ik moet je zeggen dat het goed te doen was.

2 gedachten over “Meubelplein Ekkersrijt

  1. Voor mij geen paasbrunch op beide dagen. 1ste Paasdag vrienden over de vloer. Manlief heeft de voortuin gedaan en vrouwlief heeft een begin opgezet van een sjaal. Heerlijk om iedereen zo zien te werken. Kan ik uren naar kijken. Heerlijk snert gegeten. Geschikt voor iedereen met of zonder een gebitje. 2de Paasdag rust. Laat in de middag met buurman gewandeld in de Natuurpark en na afloop een kopje thee gedronken. En voor dat op verdacht bent zijn de Paasdagen alweer voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *