Pasen 2015


De eieren mogen niet ontbreken met Pasen! De papierknipsels die de eieren sieren zijn gemaakt door Jantje de Jong-Brouwer (1924-2002) ofwel Jantje III. In deze log lees je meer over Jantje III. Ik wens iedereen mooie paasdagen!

2 gedachten over “Pasen 2015

  1. Leuk verhaal over Jantje III en mooie knipsels.
    In Westerbork is een museum voor papierknipkunst.Moet je echt eens heengaan als je in de buurt bent.
    nogmaals fijne Paasdagen
    groetjes,Truus

  2. @Truus uit Drenthe, ik weet van het bestaan van dat museum, maar tot nu toe is het er niet van gekomen om de richting van Westerbork op te gaan. Als ik in de buurt ben, ga ik beslist het museum voor papierknipkunst bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *