5 gedachten over “Storm

 1. Dat was vast schrikken!
  Er staat een hele grote dennenboom achter de kas en daar zijn grote takken uitgestormd.Vrees ook bij dit stormweer dat het een keer het loodje legt en dan duimen voor de ‘goede’ kant op anders valt de boom op de kas en het huis of op het kippenhok.
  Sterkte met het opruimen-verder geen schade?
  groetjes,Truus

 2. @Lupineke, ik hoop dat jij nog lang van je lijsterbes mag genieten!

  @Truus uit Drenthe, je moet er toch niet aan denken dat een dennenboom op je huis terecht komt.
  Gelukkig verder geen schade zoals ik het nu kan beoordelen.

 3. In het park zijn er ettelijke bomen gesnuffeld. Bij ons zijn alleen de stoelen de tuin ingewaaid. In het oude huis hoog in het Noorden vlogen de dakpannen er altijd af en hoorde je de wind over de landerijen aankomen. Daar kreeg je soms van die rare kriebels in je lichaam van. Je wist nooit wat je te wachten stond. Gelukkig zijn er nooit ernstige dingen gebeurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *