Selfcantus tijdens Textiel Festival Leiden 2015


Van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 mei 2015 vindt het vijfde Textiel Festival plaats in de St. Pieterskerk in Leiden.

Lichel van den Ende zal deze manifestatie op 13 mei om 10.00 uur openen met een performance. Vele objecten, draagbare kostuums, zullen gepresenteerd worden.

Als Community Artiest, beeldend kunstenaar, roept Lichel mensen op die enthousiast zijn om gezamenlijk een object te creëren. Reeds is gepresenteerd: Sokken-, Ondergoed- en Knopenobjecten. Het Verlorenhandschoenen project is nog in volle gang.

Voor deze gelegenheid maakt Lichel de creatie Selfcantus samen met liefhebbers van de kruissteek. Tijdens deze vier dagen wordt ter plekke een enorm kostuum vervaardigd van honderden kleine stukjes borduursels, aangedragen door vrijwilligers die al maanden eerder zijn benaderd door Lichel via kranten en andere media. Nog steeds kunnen creatieve mensen zich aanmelden om een klein stukje stof op eigen wijze te borduren.
Ben je geïnteresseerd stuur dan een e-mail naar Lichel: selfcantus.lichel@hotmail.com

Meer informatie over dit project kun je hier vinden.

1 gedachte op “Selfcantus tijdens Textiel Festival Leiden 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *