Windkracht 10In het SieboldHuis te Leiden is de tentoonstelling Zijden Pracht. Kimono’s uit de Kubota Collectie geopend. Gelijktijdig met Zijden Pracht toont Japanmuseum SieboldHuis textielexposities van Windkracht 10 en amateurkunstenaars van Stidoc, die reageren op de Sieboldcollectie.Windkracht 10 is een collectief dat sinds 2008 samenwerkt en exposeert: Els van Baarle, Hannelieke van de Beek, Hanny Couwenhoven, Greet van Duijn, Dirkje van der Horst, Cora de Kok, Cherilyn Martin, Kun Speelman en Dery Timmer.


De expositie Zijden Pracht. Kimono’s uit de Kubota Collectie is te zien tot en met 31 mei 2015 in het Japanmuseum SieboldHuis in Leiden. Kijk voor openingstijden op de website.

De expositie Geisha in het Rijksmuseum Volkenkunde in Leiden is wegens groot succes verlengd tot en met 25 mei 2015. De persoonlijke verhalen maken deze tentoonstelling extra aantrekkelijk en waardevol. Hier kun je enkele foto’s bekijken.

2 gedachten over “Windkracht 10

  1. altijd gedacht dat Windkracht 10 de titel was van Catrien de Leeuw van weenen’s tentoonstelling tijdens de Kunstroute Wemeldinge..maar nu waarschijnlijk nog een keer gebruikt ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *