Dicht bij huis


De mangeldoeken reizen door het land. In Historisch Museum de Bevelanden zijn een zestal doeken te bewonderen, daarna volgde een prachtige expositie op de Handwerkbeurs Zwolle en nu zijn er twee mangeldoeken toegevoegd aan de expositie Dicht bij huis die zondagmiddag om 15.00 uur wordt geopend.


De tentoonstelling Dicht bij huis is van 15 maart tot en met 10 mei te zien in Galerie help u zelven in Winterswijk.

3 gedachten over “Dicht bij huis

 1. Als deze tentoonstelling dicht bij huis zou zijn,dan was ik er wel heen gegaan–het is me nu te ver weg.
  Voor Jan Lighthart is Drenthe dicht bij huis!
  Veel succes en plezier met je tentoonstellingen Berthi.
  zonnige dag
  groetjes,Truus

 2. Ja, zo kun je tijdelijk “ontzamelen”, je stuurt je verzameling op reis door heel Nederland. Wat leuk dat je verzamelingen zo in de belangstelling staan. Kon ook niet anders, want je bent zo’n goede “ambassadeur” voor textiel!
  Groetjes, Tineke

 3. @Tineke, jaja, dit is ook een manier om tijdelijk te ontzamelen. Toch is en blijft het de bedoeling om definitief door te gaan met het ontzamelen! Een klein overzichtelijk geheel van textiel wil ik graag houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *