Merk- en stoplappen op reis


Vandaag ging ik op pad met de merk- en stoplappen die tentoongesteld worden in Historisch Museum de Bevelanden in Goes. Voor het eerst worden alle familiemerk- en stoplappen die ik beschrijf in mijn boek geƫxposeerd. Dit is uniek en het zal dan ook niet snel meer gebeuren.
De expositie wordt aangevuld met andere merk- en stoplappen uit mijn collectie.Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen en ik weet nu al dat het een prachtige tentoonstelling gaat worden.

Tentoonstelling De combinatie – Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam & Mangeldoeken. Te zien vanaf 17 maart tot en met 8 november 2015. Kijk voor openingstijden op de website van het museum.

7 gedachten over “Merk- en stoplappen op reis

 1. kHoop maar dat je een goede reis hebt gehad vandaag, k hoor niet anders als problemen bij NS…maar misschien was je niet met de trein ==

 2. Ik heb al met mijn vriendin besproken om te gaan! Goes en het museum wordt een leuk dagje, mits idd de trein mee werkt.

 3. Ha, ik ben zo benieuwd! En wat ontzettend leuk dat dit alles in Zeeland plaats vindt!! Ik kom zeker Berthi! Groetjes en een fijn weekend!

 4. Vandaag een artikel in de nrc met als titel “opgelapt”. Tom vanDeijnen wordt genoemd om zijn reparatie workshops en de repair cafe’s, en de stoplappen tentoonstelling in museum de Bevelanden wordt genoemd, en dat daar de stoplappen hangen uit het boek van jou Berthi!

 5. Het gaat heel mooi worden !!!!!
  Veel succes !!!!!
  Groeten.

 6. Ik ga ze ook bekijken.
  Elke maand ga ik met mijn man naar Goes voor mantelzorg bij zijn gehandicapte broer en zo kan ik vaak naar het museum in Goes.
  Het is een heel leuk museum met prachtige tentoonstellingen.Het lijkt me ook best spannend om ze af te staan. Net als je kind dat gaat logeren en je denkt zal het wel goed gaan. Maar het gaat natuurlijk goed. Een fijne dag.

 7. Erg leuk om de enthousiaste reacties te lezen!

  Dorien, ontzettend leuk artikel en helemaal top dat mijn boek en de expositie worden genoemd! Ik heb er net een logje over geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *